fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
Arrangement

De bijl

Algemene informatie

Wij bieden arrangementen op maat voor groepen en voor privé training. Ben je op zoek naar een leuk en stoer arrangement voor je bedrijf, je familieuitje of een vriendenfeestje dan ben je bij ons aan het goed adres. Maar ook als je een één op één privé training wilt volgen dan kunnen wij daar een passend programma voor maken. Onze arrangementen zijn geen standaard activiteiten. Deze gaan dieper op de stof in en zijn niet alleen voor de gezelligheid. Wij bieden arrangement die leuk zijn maar ook leerzaam want ons bedrijf bestaat vooral omdat wij vinden dat mensen meer de natuur in moeten en leren weer met respect voor en met de natuur te werken.

Bijl veiligheid

In Nederland staan wij bekend als de bijl experts als het gaat om het gebruik ervan. Wij verzorgen al jaren trainingen in bijl veiligheid voor zowel onze klanten als voor Bever Zwerfsport en Staatsbosbeheer. Onze aanpak wordt vanuit survival en bushcraft perspectief uitgevoerd en dat betekend dat veiligheid bovenaan staat aangezien we ons wanen alsof we in een ver afgelegen gebied zitten waar weinig of haast geen hulp mogelijk is bij een ongeluk. Safety first! Een bijl is een levensgevaarlijk doch uiterst effectief en behulpzaam stuk gereedschap wat je leven erg aangenaam kan maken als je in de natuur wilt functioneren.

Bijl onderhoud

Ook het onderhoud wordt uitvoerig besproken en geoefend want dat is net zo belangrijk als de uitleg over veiligheid. Niet voor niets luidt het gezegd, “een botte bijl is een gevaarlijke bijl!”

Een stoer, leerzaam en origineel arrangement voor man en vrouw!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan >

Inhoud arrangement:

 • uitleg onderdelen van een bijl
 • veilig kloven
 • veilig klein kloven
 • veilig splijten
 • bijl onderhoud
 • uitleg houtsoorten
 • uitleg verantwoord stoken

Prijs

€ 69,50

per persoon bij minimaal 12 personen.
Voor elke persoon extra betaald u € 62,50 p.p.

Bij de prijs inbegrepen:

 • koffie en thee
 • instructies bijl veiligheid
 • bijlen en slijpgereedschap

Aantal personen:

 • Minimaal 12

Locatie:

Leersumse Veld
Midden in het bos in de prachtige natuur te gast bij Staatsbosbeheer.

Wij kunnen dit arrangement ook op één van uw eigen locaties houden. Voorwaarde is dat er vuur gemaakt mag worden. Extra kosten hiervoor zijn 0,65 euro per km vanuit Loosdrecht gerekend.

Duur van de cursus:

 • vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur

Foto’s arrangement

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

  * verplicht veld

  Deze bedrijven zijn u voor geweest

  Boek Nu