fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
Arrangement

Spoon carving arrangement

Algemene informatie

Wij bieden arrangementen op maat voor groepen en voor privé training. Ben je op zoek naar een leuk en stoer arrangement voor je bedrijf, je familieuitje of een vriendenfeestje dan ben je bij ons aan het goed adres. Maar ook als je een één op één privé training wilt volgen dan kunnen wij daar een passend programma voor maken. Onze arrangementen zijn geen standaard activiteiten. Deze gaan dieper op de stof in en zijn niet alleen voor de gezelligheid. Wij bieden arrangement die leuk zijn maar ook leerzaam want ons bedrijf bestaat vooral omdat wij vinden dat mensen meer de natuur in moeten en leren weer met respect voor en met de natuur te werken.

Spoon carving

Overgewaaid uit Scandinavië en Amerika is Spoon carving (lepel snijden uit hout) een activiteit die wij al jaren verzorgen. Onze instructeurs die dit arrangement verzorgen zijn zelf ook liefhebbers en leden uit verschillende Spoon carving groepen. Met altijd groot enthousiasme zullen zij iedereen begeleiden bij elke stap die hier bij komt kijken. We bespreken de verschillende houtsoorten en gereedschappen die je hiervoor gebruikt. Er wordt veel aandacht besteed aan de verschillende snijtechnieken en de veiligheid ervan.

Het mooie van dit arrangement is de rust en ontspanning dat het geeft. En het is natuurlijk altijd mooi als je iets kunt maken wat je ook kunt gebruiken in het dagelijks leven.

Dit arrangement kunnen we op twee verschillende plaatsen aanbieden: in het bos of in ons atelier.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan >

Inhoud arrangement:

 • selecteren van hout
 • snijtechnieken
 • veilig gebruik van zaag, bijl en mes
 • schuren, oliën en onderhoud

Prijs

€ 69,50

per persoon bij minimaal 12 personen.

Bij de prijs inbegrepen:

 • koffie en thee
 • instructies
 • gebruik van materialen om een lepel te carven

Aantal personen:

 • Minimaal 12

Locatie:

Leersumse Veld
Midden in het bos in de prachtige natuur te gast bij Staatsbosbeheer.

Loosdrecht
In ons nieuwe atelier.

Wij kunnen dit arrangement ook op één van uw eigen locaties houden. Extra kosten hiervoor zijn 0,65 euro per km vanuit Loosdrecht gerekend.

Duur van de cursus:

 • 5 uur

Foto’s arrangement

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

  * verplicht veld

  Deze bedrijven zijn u voor geweest

  Boek Nu