fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

B2B

B2B staat voor Business to Bushcraft, een onderdeel binnen onze organisatie wat bedrijven de mogelijkheid biedt om prachtige activiteiten te boeken midden in de natuur. Al onze activiteiten laten een onvergetelijke indruk achter!

Cursussen

Wil je kennismaken met de basisbeginselen van bushcraft of verder verdiepen in een onderwerp? Wij bieden een aantal prachtige meerdaagse cursussen aan waarin we dieper in gaan op de stof en deze vooral in de praktijk uitvoeren. Inclusief overnachting in het bos!

Reizen

Laat je meevoeren door de prachtige natuur van Zweden, de vergezichten van de Schotse Hooglanden of het adembenemende Fins Lapland, het land van de Sami. Stuk voor stuk prachtige reizen die een onvergetelijke ervaring zullen zijn!

Op maat

Ben je een bedrijf, school, instelling of groep en op zoek naar een arrangement? We bieden een aantal standaard arrangementen aan waar je uit kunt kiezen. Liever iets unieks?
Dan maken wij er één op maat!

Boek Nu