fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Technieken

In deze rubriek gaan wij de komende tijd steeds meer technieken uitleggen met foto’s, video’s en tekeningen. Stap-voor-stap proberen wij dat zo zorgvuldig mogelijk te doen zodat het voor jou makkelijker wordt om het te beoefenen. Steeds als wij tijd hebben vullen we dit gedeelte aan. In onze blog, nieuwsbrief en social media zullen we ook steeds een update plaatsen. Dus volg ons!

Natuur

Planten, bomen, paddenstoelen, dieren… in dit gedeelte lichten we steeds een onderdeel uit en bespreken wij waarom natuur zo belangrijk is voor ons en waar wij het in Bushcraft kunnen toepassen. Dus niet het standaard verhaal maar hele specifieke dingen die in Nederland voorkomen en bruikbaar zijn. 

Recepten

Hier komen onze beroemde en vaak nagemaakte recepten. Alle recepten zijn bedoeld voor op en rondom het kampvuur te maken of in een Dutch Oven. Van heerlijke wilde salades tot gerookte forel, van beef jerky tot appelcake. Recepten die je ook makkelijk in je eigen tuin kunt bereiden.

Boek Nu