fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Maatregelen omtrent Corona

Hoe gaat Siegurd Bushcraft & Survival om met de maatregelen omtrent de gevolgen van het Coronavirus?

Op dit moment bepaalt het Coronavirus een groot deel van ons dagelijkse leven. Iedereen ondervindt daar op zijn of haar eigen manier de gevolgen van. Hoe het virus zich zal ontwikkelen en hoe lang deze situatie aanhoudt, is niet duidelijk. Begrijpelijk dat er vragen bij je opkomen als: gaat mijn workshop, cursus of reis wel door? Hoe zit het met de annuleringsvoorwaarden? Hoe gaat Siegurd Bushcraft & Survival met deze situatie om? We brengen je graag op de hoogte! Als Bushcraft organisatie houden we het nieuws nauwlettend in de gaten en proberen we weloverwogen beslissingen te nemen.

Onze maatregelen voor reizen nemen we op basis van de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en op basis van de maatregelen van het land van bestemming van de reis. Is er een negatief reisadvies afgegeven voor een bepaalde bestemming? Dan kan de reis niet doorgaan. Wil je weten wat het reisadvies voor het land van jouw bestemming is? Kijk dan op de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Steeds meer landen komen met maatregelen en eisen die ze stellen aan reizigers die hun land binnen willen komen. Hier vind je meer informatie over de maatregelen per land.

Wanneer gaat een workshop, cursus of reis wel of niet door?

Omdat we niet weten hoe het Corona-virus zich zal ontwikkelen, kunnen we alleen informatie geven over de activiteiten die op korte termijn zullen vertrekken (d.w.z. een maand voor aanvang). Je kunt hierover telefonisch of per mail contact met ons zoeken.

Geldt er geen negatief reisadvies voor het land van bestemming van jouw reis? Dan kan de reis uitgevoerd worden en gaat deze dus door. Dit betekent dat de standaard annulerings- en betalingsvoorwaarden gelden. Deze reis kan niet kosteloos geannuleerd worden. Wil je wel annuleren? Dan gelden de standaard annuleringsvoorwaarden.

Geldt er een negatief reisadvies voor het land van bestemming van jouw reis of een negatief advies om workshops en cursussen in Nederland te houden? Siegurd Bushcraft & Survival annuleert dan de workshop, cursus en reis. Dit houdt in dat je het bedrag dat je aan ons hebt betaald als tegoed houdt voor een volgende activiteit. Je ontvangt van ons een Corona-voucher (lees hieronder meer over onze voucher regels).

Wat betreft de activiteiten die op langere termijn vertrekken, houden we het nieuws in de gaten. Voor nu blijven we de hoop houden dat de situatie ten goede keert.

Corona-voucher

Deelnemers waarvan de activiteit is geannuleerd, ontvangen een voucher ter waarde van de betaalde som, waarmee op een later tijdstip een vervangende activiteit geboekt kan worden.

  • De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. De nieuwe datum mag ná de geldigheid van de voucher zijn, zolang de boeking maar binnen een jaar na uitgifte is gedaan.
  • Als het gaat om een workshop of cursus binnen Nederland dan mag de voucher overgedragen worden naar iemand anders.
  • Bij een reis is de voucher persoonsgebonden, deze mag niet worden overgedragen naar iemand anders.
  • De waarde van de voucher is gelijk aan de reeds betaalde som. Ook de evt. boekingskosten krijg u terug in de vorm van een voucher.
  • Een eventuele reeds afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering kunt u meenemen naar de nieuwe reis, mits deze voor 31 december 2020 geboekt wordt. De reis zelf mag na deze datum plaatsvinden.
  • Is de som van uw nieuwe activiteit hoger? Dan betaalt u zelf het verschil bij. Is de nieuwe som lager, dan ontvangt u het verschil retour in contanten.
  • Als er reeds een aanbetaling is gedaan van de activiteit die wij geannuleerd hebben, dan krijgt u een voucher ter waarde van het bedrag van de aanbetaling.
  • De voucher wordt volledig gedekt door de SGR waar ons bedrijf bij is aangesloten.

Wij begrijpen heel goed dat u misschien een voorkeur hebt voor teruggave van de betaalde som. De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk, dat wij ook voor een uitzonderlijke oplossing hebben gekozen. Branchevereniging ANVR ondersteunt onze oplossing en ook het SGR staat garant voor de vouchers.

Voor meer informatie over de Corona-voucher verwijzen wij u door naar de SGR.

Tot slot!

Niemand had rekening gehouden met een situatie als deze. Als Siegurd Bushcraft & Survival proberen we weloverwogen beslissingen te nemen, we houden het nieuws in de gaten en je mag van ons verwachten dat we je zo goed mogelijk van informatie proberen te voorzien.

Heb je verder nog vragen? Mail ons dan gerust op info@amarantreizen.com of bel ons op 0346-212897. Voor een overzicht van veel gestelde vragen verwijzen we je naar de website van de ANVR. 

Boek Nu