fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
Cursussen in Coronatijd

Cursussen in Coronaperiode

Toe aan iets nieuws in deze lockdown?

 

Zolang de maatregelen gelden, organiseren wij onze clinics voor 2 tot 4 personen. Dit geeft jou een unieke kans om privéles te krijgen van één van onze instructeurs. De volgende clinics hebben we speciaal voor jou samengesteld:

Let op: wees er snel bij als je nog een plekje wilt bemachtigen, want deze clinics zijn erg gewild.

Ook kun je deze clinics cadeau doen aan een vriend/vriendin die er vast graag even uit wil. Maar je kunt de clinic ook boeken samen met je partner of een vriend(in). En waarom niet met je zoon of dochter? Kijk snel op de website voor beschikbare data en tijden.

Samen met een vriend hebben we de introductiecursus Bushcraft gevolgd. Ondanks en dankzij het weer was het een heel mooie ervaring! Wat heel bijzonder was, was dat er meerdere mensen waren die nog nooit gekampeerd hadden of in een tent hadden geslapen (!!), deze stoere mannen en vrouwen hebben het als fantastisch ervaren! Het is dus echt voor iedereen weggelegd, deze cursus! Ondanks dat het echt een introductie is en wij wel gevorderder zijn, was het een waardevolle ervaring! 😀 5 sterren, would recommend!

Geuren van dennehars, kadaver en houtvuur, smaken van tamme kastanje, spek en zalm, vliegenzwam, tonderzwam en eekhoorntjesbrood, 'fat wood', 'firesteel' en 'Siberian hitch', wind, vuur en regen, drie fantastische begeleiders en dat alles in twee dagen! Ik zeg: doen.

Prima organisatie. Uitgebreid aanbod van cursussen. Zeer goede sfeer en prachtige locatie in Leersum.

Boek Nu