fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Betrouwbaar en sterk kledingmerk voor het buitenleven. Sasta, klein Fins familiebedrijf, sponsort onze instructeurs met de nodige kleding.

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
Cursussen in Coronatijd

Cursussen in Coronaperiode

Toe aan iets nieuws in deze lockdown?

 

Zolang de maatregelen gelden, organiseren wij onze clinics voor 2 tot 4 personen. Dit geeft jou een unieke kans om privéles te krijgen van één van onze instructeurs. De volgende clinics hebben we speciaal voor jou samengesteld:

Let op: wees er snel bij als je nog een plekje wilt bemachtigen, want deze clinics zijn erg gewild.

Ook kun je deze clinics cadeau doen aan een vriend/vriendin die er vast graag even uit wil. Maar je kunt de clinic ook boeken samen met je partner of een vriend(in). En waarom niet met je zoon of dochter? Kijk snel op de website voor beschikbare data en tijden.

Erg leuke en informatieve beginnerscursus bushcraften gehad bij Siegurd. Linda was een enthousiaste instructrice en ook de rest van het team was top. zeker een aanrader!

Ik heb verschillende workshops gevolgd bij Siegurd.nl en ze waren allemaal super. Als beginneling in het craften waren de workshops goed toegankelijk en heb ik veel kennis op gedaan waarmee ik thuis verder kon. De locaties zijn goed verzorgd en de instructeurs zijn top!

Super! Veel geleerd en één groot avontuur. Even helemaal weg van de dagelijkse rompslomp. Heerlijk!

Boek Nu