fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
Cursus in Coronatijd

Clinic Bushcraft: bruikbare natuur

Algemene informatie

Wij hebben deze cursus zorgvuldig in elkaar gezet zodat we toch cursus kunnen geven rekening houdend met de huidige maatregelen. Deze beslissing is ontstaan omdat we veel vraag krijgen van mensen die in deze tijden toch iets actiefs buiten willen doen. Laten we daar volledig achter staan. Bushcraft is een levensstijl, een manier van functioneren in de natuur wat zeker in deze moeilijke tijden veel goeds kan doen in het hoofd en lichaam van mensen. De natuur biedt niet alleen rust maar ook een gezonde boost en weerstand.

Deze cursus brengt een grote glimlach op ons gezicht. Bruikbare natuur is een idee die we vorig jaar gelanceerd hebben op verzoek van een aantal geïnteresseerden. Dat was zo’n succes dat we dit een vervolg hebben gegeven. Dit is zo’n typische activiteit waar je achteraf denkt, “het was zo leuk, de tijd is te snel voorbij gegaan!”

Deze clinic bestaat uit een wandeling door het Leersumse Veld richting onze cursus locatie. Onderweg komen we van alles en nog wat tegen en dat bespreken we. Paddenstoelen, planten, water, materiaal om vuur te maken, mossen, hars, enz enz. Wat kun je ermee? Hoe behandel je het? Hoe groeit het? Je wordt er gewoonweg superenthousiast over. Ook is het mogelijk om dingen te bespreken die jij interessant vindt of waar jij moeite mee hebt. Dingen uit de natuur of technieken waar je mee worstelt.

Geschikt voor elk natuurliefhebbende koppel (partners, vrienden, familie, ouder en kind) die meer uit de natuur wil halen en genieten. De cursus wordt gehouden midden op het Leersumse Veld op onze prachtige locatie in het bos.

Inhoud arrangement:

 • wandeling ‘bruikbare natuur’

Prijs

€ 99,50 p.p.

Aanbod geldt enkel tot het einde van de Corona maatregelen en je kunt je alleen minimaal als koppel opgeven!

Bij de prijs inbegrepen:

 • koffie en thee
 • instructies

Niet inbegrepen:

 • vervoer naar/van het Leersumse Veld

Aantal personen:

 • Minimaal 2 en maximaal 4 (kinderen onder 12 vallen hier niet onder)

Leeftijd:

 • Vanaf 16 jaar (vanaf 10 jaar als je met een ouder komt)

Locatie:

 • Leersumse Veld
  Midden in het bos in de prachtige natuur te gast bij Staatsbosbeheer.

Duur van de cursus:

 • vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur
 • vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur

Foto’s cursus

Deze bedrijven zijn u voor geweest

Boek Nu