fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
Cursus

Rondom het kampvuur

Algemene informatie

We hebben nu meer dan een jaar kennis gemaakt met het Corona virus en de nadelige gevolgen van allerlei maatregelen. Dat gaat mensen niet zomaar in de koude kleren zitten. Die tijden schijnen voorbij te zijn en om dat een soort van ’te vieren’ kwamen we als team op het idee om een gezellig samenzijn te organiseren met nieuwe mensen maar ook oude bekenden, gewoon weer ouderwets in de natuur als groep… rondom een kampvuur!

Beschrijving

Op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug, genieten van de rust, de vogels, de mooie natuur, de gesprekken, lekkere maaltijden en een brandend kampvuur, dat is Rondom het Kampvuur. Niets hoeft, bijna alles mag. Er zijn geen verplichtingen en geen georganiseerde activiteiten. Wel is het mogelijk om aan onze instructeurs ter plaatse vragen te stellen. Ook kun je onafgemaakte projecten waar je vragen over hebt meenemen die we dan kunnen bespreken en misschien aan werken. We beschikken op locatie over werkbokken en ook zullen we onze gereedschappen meenemen die gebruikt mogen worden.

Zo’n weekend kan niet zonder een lekkere maaltijd bereid op een kampvuur. We zullen heerlijk bakken en stoven in Dutch Ovens en over het vuur. En ook een uitgebreid ontbijt kan niet missen.

Overdag, kan wie er zin in heeft, lekker gewandeld worden in en rondom het Leersumse Veld. Kortom een weekend om niet te missen en gezien de ervaringen van de vorige edities, moet je er snel bij zijn want is snel volgeboekt.

DATUM:

  • 3 t/m 5 juni 2022 geannuleerd

Prijs:

€ 249,-

Bij de prijs inbegrepen:

  • alle maaltijden
  • koffie, thee
  • mogelijkheid om gebruik te maken van gereedschap

Niet inbegrepen:

Aantal personen:

  • Maximaal 16

Leeftijd:

  • Vanaf 16 jaar (vanaf 10 jaar als je met een ouder komt)

Locatie:

  • Leersumse Veld
    Midden in het bos in de prachtige natuur te gast bij Staatsbosbeheer.

Duur van de cursus:

  • vanaf 18.00 uur de eerste dag tot 16.00 uur de derde dag

Foto’s

Boek Nu