fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het team

Auke Postmus

”Ko tātou, tātou”

Met bovenstaande Maori uitspraak stel ik mij aan jullie voor.
Het betekent: “we are one”
Voor mij staat het symbool voor: één met de natuur.
Tegelijkertijd weerspiegelt het ook mijn interesse in oude & inheemse culturen.

Het één zijn met de natuur is wat ik vroeger als kleine jongen van mijn opa heb meegekregen.
Met respect buiten de gebaande paden op onderzoek & avontuur met daarbij vooral veel interesse in de wonderlijke dierenwereld.
Hierbij altijd bewust van je omgeving en jouw  eigen aanwezigheid.
Kennis & waarden die ik als trotse vader van twee bijzondere kids op mijn beurt ook weer aan hen probeer over te dragen.

Een aantal jaar geleden zocht ik naar een manier om  naast mijn werk (woonbegeleider op een AZC) op een andere & nog actievere wijze in de natuur bezig te zijn.
Al vrij snel kwam ik uit bij bushcraft: het heerlijke gevoel van op een pure & respectvolle wijze buiten leven, kunnen genieten van een ‘Scandinavische work-out’ of zorgdragen voor iets magisch als een kampvuur

Ko tātou, tātou

Na een paar workshops te hebben gedaan, ben ik vervolgens bij Living by Nature een jaaropleiding bushcraft gaan volgen.
Dit was een fantastische mogelijkheid om kennis en primitieve vaardigheden te gaan verbreden en verdiepen.
Een eindexpeditie van 2 weken in de Zweedse wildernis tegen de grens met Noorwegen in volledig primitieve omstandigheden was daarbij een unieke levenservaring.

Hierna heb ik bij Living by Nature ook nog de instructeursopleiding mogen volgen. Persoonlijk plezier en uitdaging waren hiervoor niet de enige drijfveren. In onze huidige moderne maatschappij vindt ik het van belang om de kennis, vaardigheden en denkwijze om te kunnen leven in & met de natuur te behouden en te delen.
Toen ik van Siegurd, wie ook één van mijn mentoren is geweest, de mogelijkheid kreeg om onderdeel uit te gaan maken van zijn team, kwam voor mij de cirkel rond.

Wellicht dat ik mijn enthousiasme & kennis met u mag delen ?

”Ko tātou, tātou”

Boek Nu