fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het team

Leonie Voets

Hoi! Als ik buiten ben speelt tijd geen rol. Een goede uitrusting en rugzak mee en me laten inspireren door de omgeving, het licht, de geur en de geluiden om mee heen. Elk jaargetijde heeft dan zo zijn eigen charmes. Ik vind het heerlijk om er te zijn en neem dan natuurlijk ook graag mijn camera mee.

Ik ben geboren in 1974, getrouwd met Richard en bonusmama van 2 lieve volwassen jongens. De liefde voor fotografie is ontstaan en gegroeid in mijn tienerjaren en in 1995 ging ik aan de slag bij de Koninklijke Luchtmacht als professioneel fotograaf. Een militaire functie waarvoor ik een militaire opleiding had gevolgd. In mijn eerste jaren als fotograaf heb ik in de avonduren de fotovakschool gevolgd. Wat ik leerde kon ik meteen in de praktijk brengen. En… alles nog analoog. In 13 jaar veel geleerd, genoten en ondernomen toen ik in 2007 de keuze maakte om ontslag te nemen en mijn eigen bedrijf Imaging People startte. Inmiddels alles digitaal en met een rugzak vol vakkennis stortte ik me in de wereld van het ondernemen.

Spelen met licht, dat is wat fotografie voor mij zo leuk en bijzonder maakt.

Pas veel later ontdekte ik het Bushcraften. Mijn man Richard kwam in 2017 in contact met Siegurd vanuit een behoefte om meer één te zijn met de natuur. Even loskomen van een druk bestaan en onder primitieve omstandigheden de elementen van de natuur ervaren. Eind 2018 tijdens ‘Rondom het kampvuur’, een van de activiteiten van Siegurd die toen op de agenda stond, ben ik zelf ook een keer meegegaan. Sindsdien ben ik ook helemaal in mijn element in het buitenleven. Inmiddels heb ik verschillende cursussen gevolgd en tripjes gemaakt. Zo hebben we o.a. de fantastische Lapland Arctic Experience gedaan in 2020. Daarover heb ik trouwens een blog geschreven, mocht je interesse hebben kun je die hier lezen: https://siegurd.nl/reisverhalen/het-is-allemaal-meer-dan-de-moeitewaard/

In oktober 2021 heb ik voor het eerst deze fotocursus natuurfotografie bij Siegurd gegeven. 2 passies die prachtig samenkomen. Super leuk! Mijn doel om mensen bewuster te laten kijken en de tijd ervoor te nemen om de natuur om zich heen vast te leggen is zeker gelukt. Spelen met licht, dat is wat fotografie voor mij zo leuk en bijzonder maakt. Opgaan in de natuur en deze met respect behandelen geeft de rust die ik nodig heb om even los te komen van het ondernemen.
Het is fantastisch om deze 2 passies te kunnen delen.

Boek Nu