fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het team

Mark Verschoor

Hoi! Wat leuk dat ik me aan je voor mag stellen. Mijn naam is Mark, bouwjaar 1984 en woonachtig in het groene Soest. Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door de natuur en alles wat daar bij komt kijken. Van bossen en beesten tot kamperen en tuinieren. Toen ik via diverse programma’s van Ray Mears het fenomeen Bushcraft ontdekte, was de stap naar Siegurd snel gemaakt. Tegenwoordig probeer ik dit, waar mogelijk, te combineren met meerdaagse (lange afstand) wandelingen, samen met mijn partner.

Na het behalen van mijn eigen EHBO diploma in 2015 ben ik aan de slag gegaan als commercieel evenementenhulpverlener op diverse grote en kleine evenementen door heel Nederland. Al gauw bleek dat de hulpverlening mij erg goed lag en ben ik mij gaan verdiepen. Eerst met de opleiding tot LOTUS of simulatie slachtoffer, daarna als instructeur EHBO, reanimatie en Stop de Bloeding. Inmiddels heb ik les mogen geven in zowel Nederland als Duitsland bij een zeer gevarieerd pallet aan bedrijven en instanties zoals defensie, politie, brandweer, industrie en zorginstellingen.

Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door de natuur en alles wat daar bij komt kijken.

Vroeger of later kom je in deze tak van sport natuurlijk in contact met de professionele hulpdiensten. Mijn belangstelling voor de “rode kolom” oftewel de Brandweer heb ik in 2017 omgezet in actie en ben in dienst getreden bij het Brandweerkorps van Soest. Inmiddels ben ik hier werkzaam als Manschap, Bediener Redvoertuig en Bevelvoerder in opleiding.

Samen met Team Siegurd ben ik er klaar voor om jou waardevolle en vooral praktisch toepasbare technieken te leren op het gebied van Eerste Hulp in de buitenomgeving. Ik zie je graag bij het eerstvolgende kampvuur!

Boek Nu