fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het team

Menno Bergsma

Ik ben Menno, 40 jaar en samen met mijn vrouw en drie jonge kinderen woon ik in het midden van Nederland. Als kind ben ik veel in de natuur bezig geweest en heb ik veel buiten kunnen knutselen, hutten bouwen, fikkie stoken en aanrommelen. Ergens naar mijn volwassen leven ben ik dat een beetje vergeten en kwijtgeraakt. Eigenlijk vanaf het moment dat mijn kinderen werden geboren en mijn leven even goed door elkaar geschud werd, ging ik mijzelf realiseren welke dingen ik echt belangrijk vind en gelukkig van word. Meer tijd in de natuur doorbrengen en weer dingen met mijn handen maken waren daar zeker twee van. Zo ben ik ook bij bushcraft terecht gekomen waar ik veel ontspanning en voldoening uithaal door weer met mijn hoofd, hart én handen buiten bezig te zijn. Ik vind het elke keer weer verbazingwekkend wat voor uitwerking dit op mij heeft en door les hierin te geven hoop ik dat gevoel ook weer bij anderen aan te kunnen wakkeren.

Meer tijd in de natuur doorbrengen en weer dingen met mijn handen maken

Ik hou erg van dingen maken en heb een voorliefde voor mooie natuurlijke materialen, dit zal je dan ook snel terug zien bij mijn lessen. Ook vindt ik het leuk om filosofische en psychologische elementen door een les heen te weven om je zo uit te nodigen om over dingen na te denken en ook op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen.

Ik nodig je graag uit om een les van mij bij te wonen en kijk er naar uit je te ontmoeten.

Met vriendelijke bosgroet,

Menno Bergsma

Boek Nu