fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het team

Natascha van den Berg

Tijdens mijn jeugd vingen we op het strand garnalen en maakten we een vuurtje van aangespoeld hout om op te koken. Vond ik plukjes wol aan een hek, dan werd dat een touwtje. Hutten bouwen, boompje klimmen, watermunt zoeken langs de slootkant.

Na mijn studie grafisch vormgeven en beeldende kunst in 2006 ben ik realistisch gaan schilderen en lesgeven in verschillende creatieve vaardigheden. In het begin was dat tussen de koeien en schapen op stal. Later in mijn eigen atelier aan huis, waar ik nog steeds wekelijks schilderles en workshops geef.

In september 2023 behaalde ik mijn associate degree als bushcraft instructeur aan Aeres hogeschool in Wageningen en ben ik begonnen om mijn bushcraft bedrijf te professionaliseren. Tijdens deze studie ben ik stagiair geweest bij “Siegurd, bushcraft en survival”.

Bushcraft, beachcraft, bergcraft of poldercraft? Overal zijn natuurlijke materialen te vinden om mee te craften. Ik beleef er dagelijks veel plezier aan.

Lesgeven motiveert mij om mijn vaardigheden en kennis nog meer te verdiepen.

Al jaren heb ik de passie om het historische leven uit te beelden en opnieuw te beleven. Heel wat weekeinden en vakanties zijn doorgebracht in historische kleding in Nederland en in het buitenland. Dankzij deze ervaringen kwam ik er achter dat ik gelukkig word van veel buiten zijn en ambachten beoefenen.

In het voorjaar van 2022 ben ik als Archeotolk gaan werken bij historisch park Archeon. Daar werk ik vooral op de weverij in de middeleeuwen.

Historische ambachten leren me veel. Bijvoorbeeld hoe het is om te leven zonder elektronica en plastic.

Leven in de polder waar de randstaddrukte vermengt met het groen is niet verkeerd. Maar het staat in schril contrast met de natuur in Oostenrijk. We gaan er vaak naar ons familiehuis waar we genieten van de rust en de bergen. Elke keer als we er komen ontdekken we nieuwe wonderschone paden en vergezichten. Het zijn mijn fijnste vakanties en ik neem graag cursisten mee.

Boek Nu