fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Betrouwbaar en sterk kledingmerk voor het buitenleven. Sasta, klein Fins familiebedrijf, sponsort onze instructeurs met de nodige kleding.

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Info avond

Een avond waar wij onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers meer zullen en kunnen vertellen over ons reisprogramma van dit jaar en de Finland reis van 2020. Voor iedereen die geïnteresseerd is in één van onze reizen in het buitenland zullen we aan de hand van een fotopresentatie meer vertellen over de bestemming en het programma. Ook willen wij uitvoerig alles vertellen over de uitrusting die je evt. nodig zou moeten hebben. Wij nodigen ook de mensen uit die al geboekt hebben zodat je kennis kunt maken met je evt. toekomstige deelgenoot.

PROGRAMMA

19.00 uur – Aanvang met koffie en thee
19.30 uur – Start presentatie van de drie reizen
20.00 uur – 2 minuten stilte
20.30 uur – Algemene bespreking reizen
22.00 uur – Einde

Locatie

Loosdrecht (exact adres wordt gegeven bij opgave

Kortom, een gezellige avond voor iedereen die zowel geïnteresseerd is in onze reizen en voor de mensen die al geboekt hebben. Toegang is natuurlijk gratis en de avond duurt ongeveer drie uurtjes.
 
Meld je hieronder aan zodat wij weten hoeveel mensen er komen ivm met de voorbereidingen.

Vul hieronder je gegevens in