fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Informatieavond

Meegaan met één van onze reizen is wellicht een grote stap voor je. Wat moet je meenemen, wat kun je verwachten, en misschien nog wel belangrijker: ga je het leuk vinden?

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt en daarom organiseren wij een informatieavond. Wij zullen je op deze avond alles vertellen wat we gaan doen op de reizen, hoe je je kunt voorbereiden én wat je gaat leren.

De informatieavond is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Mocht je na de avond toch niet mee willen, dan hoef je je niet bezwaart te voelen. In alle jaren dat wij deze avonden hebben georganiseerd komt het voor dat mensen erachter komen dat het niet bij ze past.

Mocht je van te voren al vragen hebben, zet deze dan in het opmerkingenveld. We kunnen deze vragen dan meenemen en behandelen.

Hieronder kun je je aanmelden. Je krijgt een bevestiging, en we zullen ongeveer één week van te voren iedereen een mail sturen.

2 of 23 april – INFOAVOND

De infoavond staat in het teken van de reis naar Schotland, Zweden Bushcraft en Zweden Bushcraft Extra. Het volgende zullen we bespreken:

Dagprogramma reis

Uitrusting en benodigheden

Technische details van de reis

Diversen

De avond start met koffie en thee om 18.30 uur en zal eindigen rond 21.30 uur.

MELD JE HIERONDER AAN VIA HET FORMULIER

LOCATIE

Atelier Siegurd
Nieuw Loosdrechtsedijk 106,
(Nieuw) Loosdrecht

Parkeren op het weiland en niet voor de loods!

Meld je hieronder aan zodat wij weten hoeveel mensen er komen ivm met de voorbereidingen.

.

    Informatie-avond

    Boek Nu