fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zaterdag 27 januari 2024 is onze Infodag!

Onze Infodag is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groots evenement. Met gemiddeld 200 man is het een dag die in het teken staat van gezelligheid en informatie.

 

Hieronder het programma van de infodag:

PROGRAMMA

11.30 uur Start Infodag 2024
12.30 uur Lezing Reisprogramma
– Zweden Bushcraft
– Zweden Bushcraft Extra
13.00 uur Lezing Workshops
13.30 uur Start Kaboutertocht voor de kinderen
13.30 uur Start Wandeling met onze Natuurfotograaf
14.30 uur Lezing Cursussen
15.45 uur Start Wandeling met de boswachter
17.30 uur Einde Infodag

Meld je aan zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen! Alvast bedankt!

INFORMATIE

Over het hele terrein van de Infodag staan allemaal kraampjes opgesteld waar je een goed idee kunt krijgen van alles wat we maken tijdens onze cursussen. Ook lopen er meerdere instructeurs rond die je kunt aanspreken met al je vragen.

Ook zullen een aantal van onze partners er staan. Pinewood, Darn Tough, Crud, Casstrom, zullen vertegenwoordigd worden op onze Infodag. Je kunt ze aanspreken en vragen stellen.

LOPPIS

Ook onze befaamde Loppis zal weer rijkelijk aanwezig zijn. Loppis is Zweeds voor tweedehands/kringloop. Elk jaar staan er weer mooie tweedehands Bushcraft en outdoor spulletjes die een nieuwe eigenaar zoeken. Wees er wel snel bij want de echte verzamelaars zijn vroeg aanwezig elk jaar!

GASTINSTRUCTEURS

Je kunt je opgeven voor een wandeling met onze natuurfotograaf. Leonie zal je enthousiasmeren over de Natuurfotografie cursus en een korte inleiding geven over hoe je de natuur het beste door een kijker kunt benaderen. Ook zal Menno er weer zijn met zijn mobiele smederij en een kleine demo geven over het maken van een vuurslag.

PINEWOOD

Voor het eerst dit jaar en met grote blijdschap kondigen wij de komst van Michiel van Bekkum aan. De man achter Brousse en vooral bekend van het ontwerpen en maken van outdooruitrusting op maat. Van pouches tot aan underquilts, Michiel ontwerpt het voor je en kan het maken! Hij zal op de Infodag namens Pinewood aanwezig zijn en zijn naaimachine en gereedschap meenemen en is beschikbaar voor allerlei kleine reparaties of aanpassingen aan bijvoorbeeld je broek, tarp, hangmat, shirt etc. Lichte stoffen zoals silnylon, silpoly, katoen etc. Hij kan op de dag zelf werken met een maximale dikte van de Fjällräven G1000 stof. Heb je dus altijd al een extra lus willen hebben aan je tarp, of ben je die winkelhaak in je broek nu echt spuugzat? Neem het mee naar de infodag en Michiel is the man for the job! Reparaties zijn gratis.

Tevens is Pinewood aanwezig met een speciale pinewood wagen (toolstation) waar een demo gegeven wordt in waxen van poly cotton, impregneren voor DWR, knopen herstellen, pilling verhelpen, leer onderhoud, reparatie nylons (dons jassen/slaapzakken).

GEZELLIGHEID

Kom je voor de gezelligheid of een praatje, dan ben je ook vandaag op het goede adres. Er branden overal vuurkorven en ook voor de inwendige maag is wat geregeld. Soep, broodjes en worstjes op de BBQ. Koffie en thee zijn te koop voor 1 euro bij de vrijwilligers van Staatsbosbeheer.

LOCATIE

Leersum, De Veldschuur Staatsbosbeheer
Maarsbergseweg 18a, 3956 KW Leersum

Kortom, een gezellige dag voor iedereen die zowel geïnteresseerd zijn in ons programma of gewoon kennis willen maken met Team Siegurd. Toegang is natuurlijk gratis!

Meld je hieronder aan zodat wij weten hoeveel mensen er komen ivm met de voorbereidingen.

Meld je gratis aan

    Ik geef mij op voor:

    Boek Nu