fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Leven in en met de natuur

Natuur, een kostbaar bezit!

Wij geloven dat de natuur er niet alleen is om van een afstand te bekijken of van binnenuit de muren va je woning. De natuur is een plek, nee sterker nog, moet een plek zijn waar de mens in hoort te leven en functioneren, waar kinderen in horen te spelen en plezier in hebben. De natuur is een plek waar mensen zich verwonden en van hun fouten leren, waar ze tot rust en op adem kunnen komen. Het is een plek waar kinderen vies mogen worden en weer kind mogen zijn. De natuur is een kostbaar bezit!

Leven in en met de natuur

Kan dat nog wel? Weten we nog wel hoe dat moet? Of leven wij zo ver van de natuur dat we niet eens meer weten hoe de meeste voorkomende wilde plantjes heten. Sterker nog we weten niet eens meer dat je ze kunt eten en dat ze heel gezond voor je zijn. Bushcraft geeft je handvaten om dat weer terug te leren. Je zult zien dat wanneer  je de natuur met respect behandeld ze jou voorziet van alles wat je nodig hebt om te kunnen leven. Voedsel, onderdak, warmte, water, kleding, enz.

Leren leven in en met de natuur

Leren leven in en met de natuur is voor iedereen, jong en oud, gezond en ongezond, dun en dik, man en vrouw, carnivoor of veganistisch. Natuur maakt geen onderscheid in hoe je eruit ziet en wat je banksaldo is. Iedereen kan het leren. Wij bieden dan ook cursussen, workshops en reizen waar je kunt proeven hoe dat is en vooral hoe leuk dat is!

Boek Nu