fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Onze partners

Living by Nature

Onze Passie (waar we voor staan)

Wij zijn gepassioneerd over hoe mensen duizenden jaren geleden leefden. Alle kennis en vaardigheden die men bezat. En over hoe alles met elkaar samenhangt wanneer je kijkt vanuit een natuurlijk perspectief. Wij zien hoe mensen leren, groeien en genieten van het werken in en met de natuur. Daar doen we het voor. Wij staan voor, puur, authentiek, goede theorie, praktijkervaring en persoonlijke ondersteuning. Omdat men ook vroeger niet alleen leefden besteden we veel aandacht aan het samenwerken als team.

Onze Motivatie (waar we voor gaan!)

Wij brengen mensen terug bij zichzelf, bij hun kennis van de natuur en de mogelijkheid om te leven met de natuur. Al onze activiteiten zijn gebaseerd op het leven als Jager en Verzamelaar. We leren onze cursisten en studenten de vaardigheden die nodig zijn om langere tijd in de natuur te verblijven. Daarmee gaan we verder dan wat meestal wordt verstaan onder bushcraft. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is de jaaropleiding. Daarbij gaat een groep mensen een jaar lang zich verdiepen in alle technieken en ambachten. We zijn daarmee de enige Living by Nature school die dit aanbiedt in Nederland. Ook in onze individuele cursussen gaan we zo ver als mogelijk op de natuurlijke manier aan de slag.

Boek Nu