fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het team

Marco Versteeg

Als er iets goed voor mijn ziel is, is het in de natuur te zijn. Het begon met steeds extremere hoogten op te zoeken, in 2002 beklom ik de Mont Blanc, in 2004 de Kilimanjaro. Overigens beide reizen onder de bezielende leiding van Siegurd.

Toen ik trouwde en er veel met mijn vrouw op uit trok,de natuur in, kwam ik erachter dat het onder de boomgrens ook best mooi kan zijn. Ik kan erg genieten van de rust van de natuur en mijn hoofd is al snel lekker ‘leeg’ wanneer ik er op uit trek, al doe ik dat nog veel te weinig. Als ik er op uit trek is ook vaak mijn camera mee, want fotograferen, dat is mijn andere passie. Altijd op zoek naar dat mooie plaatje dat zich al ergens in mijn hoofd gevormd heeft, of die buitenkans die zich voordoet wanneer de omstandigheden opeens perfect zijn.

Als er iets goed voor mijn ziel is, is het in de natuur te zijn.

Toen Siegurd mij in 2013 vroeg om eens een bushcraftweekend bij te wonen (en mee te leiden) in Drenthe, was ik daarna helemaal verkocht. Ik kan erg genieten van in en met de natuur bezig te zijn, heerlijkbuiten te slapen in een hangmat, maar waar ik soms nog het meest van geniet: al die mensen te zien waar een wereld voor open gaat wanneer ze een bushcraft cursus komen volgen.En wat genietik er dan van om dat vast te leggen op foto en hen zo ook de gelegenheid te geven om de fijne herinnering later te kunnen herbeleven. Daarnaast blijf ik natuurlijk ook altijd jagen op dat plaatje dat wacht om vastgelegd te worden.

Boek Nu