fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het team

Sven Hoogerhoud

Ik ben van oorsprong illustrator. Na de kunstacademie in Den Haag, ben ik verder opgeleid als fijnschilder. Na mijn studie heb ik veel rondgereisd en woonde een aantal jaren in Noorwegen waar ik een biologsiche boerderij had.

Bijzondere dingen bedenken en maken, bleef in het bloed zitten. Van mandenvlechten, wat eerst een hobby was, heb ik mijn beroep gemaakt. Met Mandenvlechterij de Kim geef ik het reguliere vlechtwerk zoals ergonomische gebruiksmanden, moderne hondemanden meer karakter en steek ik in een moderne jasje.

Ik werk altijd op de grens van ambacht en kunst.

Studio Sven is er voor gevlochten kunstobjecten en tassen die voor designbureaus worden onderworpen en uitgevoerd.

Ik werk altijd op de grens van ambacht en kunst. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en uit de kunst. Mijn grote liefde zit in o.a. biomorfe abstracties zoals van Henry Moore en Barbara Hepworth. Maar ook in meer schokkerende kunst zoals van Helnwein en Jan Fabre. Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor muziek. Daar haal ik veel inspiratie uit.

Boek Nu