fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Betrouwbaar en sterk kledingmerk voor het buitenleven. Sasta, klein Fins familiebedrijf, sponsort onze instructeurs met de nodige kleding.

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
Arrangementen voor particulier, bedrijven, vrienden en familie

Op maat

Wat een fantastisch weekend heb ik met mijn zoontje beleefd in de prachtige natuur incl. heel veel kennis!

Veel geleerd tijdens de workshop. Ik had nog helemaal geen ervaring met het eten van wilde planten uit de natuur. Nu de eerste stap genomen is, durf ik deze planten ook zelf te gaan gebruiken bij het koken. Hartelijk dank voor de tijd die je genomen hebt

Onze eerste kennismaking met Siegurd.nl is prima verlopen. Het heeft ons veel voldoening gegeven dat we om een wat primitievere manier toch ons eigen vuurtje konden stoken. Prima uitleg ontvangen van de deskundige en vriendelijke instructeurs. Zij weten duidelijk waar ze het over hebben. Veel geleerd in een mooie omgeving. Wij gaan voor een vervolg.