fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Overleven in de natuur

HOE OVERLEVEN IN DE NATUUR?

Overleven in de natuur wordt steeds makkelijker als de kennis aanwezig is. Overleven in Nederland is natuurlijk niet nodig. Het land is zo dicht bevolkt dat je zo ergens aan kunt kloppen. Maar in landen als Zweden, Spanje, Schotland en Frankrijk is dat een ander verhaal. De meeste deelnemers aan onze cursussen vertoeven in afgelegen gebieden en de kans dat je de weg kwijt raakt is aanzienlijk groter. Wat doe je dan in zo’n situatie? Hoe reageer je hierop?

OVERLEVEN IN DE NEDERLANDSE NATUUR

In Nederland is er veel natuur te vinden. Dit zou je misschien niet verwachten, maar Nederland is bij uitstek de plek om te trainen in overleven in de natuur. De Nederlandse natuur maakt het namelijk leuk om na het werk of in het weekend het bos in te gaan en bijvoorbeeld voedsel te gaan zoeken. Wil je meer weten over hoe te overleven in de natuur, bekijk dan onze cursussen.

OVERLEVEN IN DE NATUUR IN HET BUITENLAND

Wil je leren hoe je moet overleven in bijvoorbeeld de Zwitserse natuur? Dan is het belangrijk dat je de omgeving leert kennen. Elk gebied vraagt om een andere voorbereiding en overlevingstechnieken. Er is wel een gemeende deler. Je moet weten wat je doet, anders overleef je de natuur niet.

Boek Nu