fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Gebakken biefstukzwam met ui

Ingrediënten

(voor 2 personen)

– 150 gr biefstukzwam
– 1 theelepel gehakte chili
– 1 grote ui
– scheutje olijfolie
– klontje boter
– zout
– melk

Bereidingswijze

Snij de biefstukzwam in plakken van 1 cm dik.

Doe deze in een schaal met melk en zet voor 12 uur afgedekt in de koelkast. Dit is nodig om de bittere/zure smaak van vooral oudere exemplaren van de biefstukzwam te neutraliseren (in een overlevingssituatie is het vanzelfsprekend dat je deze stap overslaat).

Haal de biefstukzwam uit de koelkast en spoel af onder de koude kraan. Zet wat water op het vuur en voeg de biefstukzwam toe wanneer het water kookt. Kook de zwam voor 15 minuten.

Doe een klontje boter met wat olijfolie in een koekenpan.

Fruit nu de gesnipperde ui en de chili.

Voeg de uitgelekte biefstukzwam toe en bak alles 10 minuten rondom!

Lekker met rijst of gewoon brood.

Eet smakelijk!

Boek Nu