fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zwavelzwam met pancetta in tomatensaus

Ingrediënten

(voor 2 personen)

– 200 gr verse zwavelzwam
– 1 ui
– 100 gr goede pancetta
– 250 ml olijfolie extra vergine
– klontje boter
– 150 ml room
– 400 ml tomatenpassata
– 300 gr pasta
– peper
– zout

Bereidingswijze

Dit recept kan heel goed klaargemaakt worden in twee billy-cans of één billy-can en één Dutch Oven. Zet een pan met water op het vuur en doe er een handjevol zout in.

Doe een klontje boter en de helft van de olijfolie in je pan of Dutch Oven.

Snipper de ui en snij de pancetta in dunne repjes en de Zwavelzwam (Chicken of the woods) in blokjes.

Bak alles voor 5 minuten tot de pancetta bruin is geworden en de zwavelzwam lekker zacht.

Voeg de passata toe en laat een paar minuten sudderen. Evt. doe je wat kookwater van de pasta bij de saus als het te droog is.

Voeg op het laatste moment de room toe.

Heerlijk met een glaasje wijn en vers geraspte Parmezaanse kaas! Eet smakelijk!

Boek Nu