fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
7-daagse reis

Frankrijk Vogezen

Algemene informatie

Burlende edelherten, hoge sparrentoppen en mistige dalen. Dit zijn enkele hoofdingrediënten van deze prachtige reis. Op nog geen 7 uur rijden vanuit Utrecht liggen de Vogezen, een bergachtig natuurgebied ten oosten van Frankrijk. Een ruig gebied met een veelzijdigheid aan fauna en flora. Aan het begin van de herfst zullen we de bronstijd van de herten meemaken die rondom ons plekje lopen.

Beschrijving

Wij verblijven niet ver van het plaatsje Sainte-Marie-aux-Mines, een typisch dorpje uit de Vogezen. Hoog in de heuvels bij ons trappershuisje hebben we een stuk grond in de bossen waar wij ons kamp kunnen opbouwen met prachtige vergezichten en kabbelend water. De reis hebben wij ingedeeld in twee. Aan de ene kant gaan wij allerlei leuke dingen maken van hout en ander natuurlijk materiaal, denk aan een lepel, kommetje, enz. En aan de andere kant zullen we dit prachtige gebied verkennen door mooie wandeltochten te maken. We zullen paddenstoelen oogsten en lekkere maaltijden bereiden. Er zal ook tijd genoeg zijn voor ontspanning en goede gesprekken rondom het kampvuur. En in de avond wordt de stilte verstoord door de vele uilen in het gebied.

De reis is op eigen gelegenheid en ook de maaltijden zijn voor eigen rekening behalve de laatste, dat wordt een echt Frans feestmaal!

Datum

  • 14 t/m 20 september 2020

Prijs

€549,-

Bij de prijs inbegrepen:

  • feestmaaltijd op de laatste dag
  • instructies
  • overnachting op locatie

Niet inbegrepen:

*per boeking brengen wij € 23,- boekingskosten in rekening. Het is dus aantrekkelijk om met meer deelnemers tegelijk te boeken.

Aantal personen:

  • Maximaal 16

Leeftijd:

  • Vanaf 16 jaar (vanaf 14 jaar als je met een ouder komt)

Locatie:

Vogezen, Frankrijk

Foto’s

Kies een datum en reserveer

Boek Nu