fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
10-daagse reis

Zweden Extra

Algemene informatie

Sinds 12 jaar organiseren wij een zeer succesvolle Bushcraft reis naar Zweden in en rondom het Tiveden Natuurpark. We hebben een grote groep deelnemers enthousiast gemaakt over de prachtige locatie en de activiteiten. Maar de Bushcraft reis is een basis reis. Het is nu tijd om een stapje verder en dieper te gaan. Tijdens deze reis gaan wij jouw flexibiliteit, creativiteit en aanpassingsvermogen testen.

Beschrijving

Tijdens deze prachtige reis wordt je getest op uithouding, flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Ter alle tijden zullen we je daarin helpen en begeleiden. Lukt het niet dan is dat ook prima, maar niets geeft meer voldoening dan doelen halen uit je eigen kracht en (on)vermogen.

De eerste dagen zullen we ons richten op vuur maken met de vuurboog, natuurlijke shelter bouw, koken zonder moderne middelen, planten en paddenstoelen determinatie, kaart en kompas navigatie en ook nog wat EHBO en evacuatie technieken. Daarna gaan we de echte uitdaging aan! We gaan drie dagen enkel eten uit de natuur halen. Niets uit de winkel maar foerageren uit de bossen, vissen uit de prachtige Zweedse meren. Het enige wat je krijgt is wat meel!

Heb je bij ons of één van onze collega’s leren vuur maken, kun je veilig met een mes of zaag werken en wil jij met ons deze uitdaging aan? Dan is deze reis echt iets voor jou!

Meer vragen over deze reis? Stuur ons gerust een mailtje of kom vrijblijvend op onze infodag op 27 januari.

Datum 2024

 • 30 augustus t/m 8 september 2024 vol (er zijn nog enkel 2 plekken voor mensen die met eigen vervoer komen)

Prijs

€1195,-

Als je komt met eigen vervoer dan geldt een korting van € 245,-

Incl. gratis Bushcraft mes

Paklijst

Bij de prijs inbegrepen:

 • vervoer met minibusje vanuit Nederland
 • bootovertochten Duitsland – Denemarken en Denemarken – Zweden v.v.
 • alle maaltijden op locatie (dus niet op heen- en terugreis)
 • instructies
 • kanotocht
 • afsluitende BBQ
 • overnachting op camping
 • mes (mag je mee naar huis nemen)

Niet inbegrepen:

*per boeking brengen wij € 30,- boeking- en € 5,- SGR dekkingskosten in rekening. Het is dus aantrekkelijk om met meer deelnemers tegelijk te boeken.

Aantal personen:

 • Maximaal 12

Leeftijd:

 • Vanaf 16 jaar (vanaf 14 jaar als je met een ouder komt)

Locatie:

Tiveden National Park, Zweden

Instructeur:

Foto’s

Boek Nu