fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Onze partners

Sasta

SASTA, EEN BETROUWBARE PARTNER, WAAR JE OOK BENT.

Sasta werd meer dan 40 jaar geleden opgericht. Sasta is gevestigd in een van de laatste ongerepte natuurgebieden in Noord-Europa, temidden van ongerepte bossen, heavels en meren. Dit vaste jachtgebied van beren, wolven en veelvraten begint bij de uitgang van het Sasta hoofdkantoor. Sasta zal altijd gevestigd blijven in de stad van herkomst in Noord-Karelië.

EEN VERTROUWD CONCEPT, GENERATIE OP GENERATIE.

Sasta is een familiebedrijf, nu gerund door de derde generatie van Saastamoinens. De familie Saastamoinen begon hun bedrijf bijna 80 jaar geleden in Nurmes. De oprichter van de familie was Eino Saastamoinen, een dakloze jongen die met veel ontberingen te kampen had. Hij begon te werken als een marskramer en later als marktkoopman op de Porokylä marktplein in Nurmes. zijn handel was dermate winstgevend dat hij na een tijd zijn eigen kledingwinkel begon. Die vandaag de dag nogsteeds een thuisbasis is van de Satsa fabriek outlet. Het merk Sasta werd opgericht in 1969 toen Eino’s zoon Urpo, een outdoorliefhebber, een vervilt wollen pak ontwierp voor zichzelf. Het verhaal van Sasta kleding begon toen zijn vrienden binnen de jachtwereld ook interesse toonden in dit pak. Toen werd eindelijk in 1984 Sasta een zelfstandig bedrijf. Vandaag de dag is Jari Saastamoinen, Urpo’s zoon, de directeur van het bedrijf. Daarbij is Kirsi Kärkkäinen, Urpo’s dochter, de productmanager. Het bedrijf is dus altijd gebleven in vertrouwde familiehanden.

KLEDING VOOR MENSEN DIE WAARDE HECHTEN AAN HET BUITENLEVEN.

Sasta staat bekend om zijn hoge kwaliteit, praktische outdoor en vrijetijdskleding. We volgen de ontwikkeling van nieuwe materialen op de voet en testen ze in authentiek gebruik en omgevingen met onze testgroepen. Sasta staat synoniem voor onthaasten en een relaxte manier van leven. Naar onze mening moeten mensen in staat zijn om te reizen en te kunnen genieten van het buiten zijn in het gemak van onze kleding. Een typische gebruiker van Sasta kleding is dan ook een outdoor liefhebber die zijn waarde hecht aan zijn of haar hobby en een hoge kwaliteit eist van al zijn of haar outdoorkleding en materialen. Iemand die wil genieten van het buiten zijn, ongeacht de weersomstandigheden!

SPECIALISATIE

kwalitatief hoogwaardige kleding voor jacht- outdoor en visserij.

Boek Nu