fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Technieken

In deze rubriek gaan wij de komende tijd steeds meer technieken uitleggen met foto’s, video’s en tekeningen. Stap-voor-stap proberen wij dat zo zorgvuldig mogelijk te doen zodat het voor jou makkelijker wordt om het te beoefenen. Steeds als wij tijd hebben vullen we dit gedeelte aan. In onze blog, nieuwsbrief en social media zullen we ook steeds een update plaatsen. Dus volg ons!

Samen met een vriend hebben we de introductiecursus Bushcraft gevolgd. Ondanks en dankzij het weer was het een heel mooie ervaring! Wat heel bijzonder was, was dat er meerdere mensen waren die nog nooit gekampeerd hadden of in een tent hadden geslapen (!!), deze stoere mannen en vrouwen hebben het als fantastisch ervaren! Het is dus echt voor iedereen weggelegd, deze cursus! Ondanks dat het echt een introductie is en wij wel gevorderder zijn, was het een waardevolle ervaring! 😀 5 sterren, would recommend!

Geuren van dennehars, kadaver en houtvuur, smaken van tamme kastanje, spek en zalm, vliegenzwam, tonderzwam en eekhoorntjesbrood, 'fat wood', 'firesteel' en 'Siberian hitch', wind, vuur en regen, drie fantastische begeleiders en dat alles in twee dagen! Ik zeg: doen.

Prima organisatie. Uitgebreid aanbod van cursussen. Zeer goede sfeer en prachtige locatie in Leersum.

Boek Nu