fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
een avontuurlijk kado voor je vader

Vaderdag kado

Wil je papa echt verrassen dit jaar?

Geef een avontuur cadeau door met hem te gaan bushcraften. Met je vader krijg je de unieke kans om privéles te krijgen van één van onze instructeurs. De volgende clinics hebben we speciaal voor jou samengesteld:

Vaderdagkorting: speciaal voor vaderdag krijgen de eerste 30 mensen  €10,00 korting door de kortingscode Vaderdag-2021 te gebruiken. Verzilver je plekje dus snel!

Let op: wees er snel bij als je nog een plekje wilt bemachtigen, want deze vaderdag clinics zijn erg gewild.

Samen met een vriend hebben we de introductiecursus Bushcraft gevolgd. Ondanks en dankzij het weer was het een heel mooie ervaring! Wat heel bijzonder was, was dat er meerdere mensen waren die nog nooit gekampeerd hadden of in een tent hadden geslapen (!!), deze stoere mannen en vrouwen hebben het als fantastisch ervaren! Het is dus echt voor iedereen weggelegd, deze cursus! Ondanks dat het echt een introductie is en wij wel gevorderder zijn, was het een waardevolle ervaring! 😀 5 sterren, would recommend!

Geuren van dennehars, kadaver en houtvuur, smaken van tamme kastanje, spek en zalm, vliegenzwam, tonderzwam en eekhoorntjesbrood, 'fat wood', 'firesteel' en 'Siberian hitch', wind, vuur en regen, drie fantastische begeleiders en dat alles in twee dagen! Ik zeg: doen.

Prima organisatie. Uitgebreid aanbod van cursussen. Zeer goede sfeer en prachtige locatie in Leersum.

Boek Nu