fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Betrouwbaar en sterk kledingmerk voor het buitenleven. Sasta, klein Fins familiebedrijf, sponsort onze instructeurs met de nodige kleding.

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
een avontuurlijk kado voor je vader

Vaderdag kado

Wil je papa echt verrassen dit jaar?

Geef een avontuur cadeau door met hem te gaan bushcraften. Met je vader krijg je de unieke kans om privéles te krijgen van één van onze instructeurs. De volgende clinics hebben we speciaal voor jou samengesteld:

Vaderdagkorting: speciaal voor vaderdag krijgen de eerste 30 mensen  €10,00 korting door de kortingscode Vaderdag-2021 te gebruiken. Verzilver je plekje dus snel!

Let op: wees er snel bij als je nog een plekje wilt bemachtigen, want deze vaderdag clinics zijn erg gewild.

Erg leuke en informatieve beginnerscursus bushcraften gehad bij Siegurd. Linda was een enthousiaste instructrice en ook de rest van het team was top. zeker een aanrader!

Ik heb verschillende workshops gevolgd bij Siegurd.nl en ze waren allemaal super. Als beginneling in het craften waren de workshops goed toegankelijk en heb ik veel kennis op gedaan waarmee ik thuis verder kon. De locaties zijn goed verzorgd en de instructeurs zijn top!

Super! Veel geleerd en één groot avontuur. Even helemaal weg van de dagelijkse rompslomp. Heerlijk!

Boek Nu