fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Verzekeringen

Siegurdnl Bushcraft & Survival raadt deelnemers dringend aan een goede reisverzekering af te sluiten. Uiteraard moeten deelnemers ook verzekerd zijn tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Siegurdnl Bushcraft & Survival beveelt daarnaast ook een annuleringskostenverzekering aan.

Voor het afsluiten van een reis- en/of een annuleringskostenverzekering kunnen deelnemers natuurlijk bij Siegurdnl terecht. Het afsluiten van de verzekering kan gelijk bij reservering van de reis plaatsvinden. Het afsluiten van een annuleringsverzekering is 5 dagen na boeking niet meer mogelijk; een reisverzekering kan tot een dag voor vertrek nog worden afgesloten.

Lees hier de uitgebreide brochure van Allianz

Boek Nu