fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Betrouwbaar en sterk kledingmerk voor het buitenleven. Sasta, klein Fins familiebedrijf, sponsort onze instructeurs met de nodige kleding.

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
1-daagse activiteiten

Workshops

Erg leuke en informatieve beginnerscursus bushcraften gehad bij Siegurd. Linda was een enthousiaste instructrice en ook de rest van het team was top. zeker een aanrader!

Ik heb verschillende workshops gevolgd bij Siegurd.nl en ze waren allemaal super. Als beginneling in het craften waren de workshops goed toegankelijk en heb ik veel kennis op gedaan waarmee ik thuis verder kon. De locaties zijn goed verzorgd en de instructeurs zijn top!

Super! Veel geleerd en één groot avontuur. Even helemaal weg van de dagelijkse rompslomp. Heerlijk!

Bushcraft workshops

In de wereld van bushcraft zijn verschillende technieken vaardigheden belangrijk. Bij een bushcraft workshop leer je op diverse manieren de bushcraft-vaardigheden. Zo kun je een bushcraft workshop vuurmaken volgen of volg een workshop messlijpen.

Bushcraft workshop in Nederland

Al onze bushcraft workshops worden in Nederland verzorgd, zo kun je dichtbij huis een workshop volgen. Wij werken in Nederland, in samenwerking met Staatsbosbeheer, op de Utrechtse Heuvelrug. Onze bushcraft locatie voor workshops ligt middenin het bos in- en rondom het prachtige Leersumse veld.

Boek Nu