fbpx
Onze partners

a

Onze bushcraft locatie is gesitueerd op het prachtige Leersumse Veld, waar wij een fantastische samenwerking hebben met Staatsbosbeheer.

a

Onze logistieke en administratieve partner met meer dan 25 ervaring in de reis en buitensport wereld.

a

Al jaren onze partner in crime als het gaat het leveren van kleding, messen en overige uitrusting zoals Pinewood, Casstrom en Cruds

a

De Rolls Royce onder de handzagen, Silky voorziet ons van topkwaliteit Japanse zagen voor tijdens onze cursussen.

a

Tijdens onze carving workshops en bijl cursussen maken wij gebruik van de bijlen van Hultafors. Zweedse topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
1-daagse activiteiten

Workshops

Samen met een vriend hebben we de introductiecursus Bushcraft gevolgd. Ondanks en dankzij het weer was het een heel mooie ervaring! Wat heel bijzonder was, was dat er meerdere mensen waren die nog nooit gekampeerd hadden of in een tent hadden geslapen (!!), deze stoere mannen en vrouwen hebben het als fantastisch ervaren! Het is dus echt voor iedereen weggelegd, deze cursus! Ondanks dat het echt een introductie is en wij wel gevorderder zijn, was het een waardevolle ervaring! 😀 5 sterren, would recommend!

Geuren van dennehars, kadaver en houtvuur, smaken van tamme kastanje, spek en zalm, vliegenzwam, tonderzwam en eekhoorntjesbrood, 'fat wood', 'firesteel' en 'Siberian hitch', wind, vuur en regen, drie fantastische begeleiders en dat alles in twee dagen! Ik zeg: doen.

Prima organisatie. Uitgebreid aanbod van cursussen. Zeer goede sfeer en prachtige locatie in Leersum.

Bushcraft workshops

In de wereld van bushcraft zijn verschillende technieken vaardigheden belangrijk. Bij een bushcraft workshop leer je op diverse manieren de bushcraft-vaardigheden. Zo kun je een bushcraft workshop vuurmaken volgen of volg een workshop messlijpen.

Bushcraft workshop in Nederland

Al onze bushcraft workshops worden in Nederland verzorgd, zo kun je dichtbij huis een workshop volgen. Wij werken in Nederland, in samenwerking met Staatsbosbeheer, op de Utrechtse Heuvelrug. Onze bushcraft locatie voor workshops ligt middenin het bos in- en rondom het prachtige Leersumse veld.

Boek Nu